Bestuur op heidag, met special guest: Nielson!

Jaja, ut is wir zo ver! Carnaval staot weer voor de deur! Ook ut bestuur heeft niet stil gezeten om ook dit jaor weer spectaculair te maken! Zo zijn we al sinds september vorig jaor druk in de weer om ut beleidsplan aon te scherpen. Wat willen we als clubke nou precies? Waor zijn we naor op zoek?

Om hier invulling aon te geven heeft ut bestuur besloten om un heuse heisessie te organiseren: in rustige omgeving de sturing van ut clubje te verfijnen en kritischer naor ons eigen handelen te kijken.

Un speciale gast was singersongwriter Nielson, niet alleen geroemd om zijn zangkunsten, maor ook bekend om zijn kritische blik en haorscherpe analyse.

Tijdens de lunch zong Nielson wat liedjes, maor in de middag werd ut serieus. Hij was zelfs leider van de zelfreflectiesessie met geeltjes op un flipover. “Nielson was scherp en kritisch, bij ieder agendapunt vroeg hij terecht: ‘waorom zou je dat doen?'”, aldus de veurzitter. Na 2 uur vragen van Nielson beantwoorden, waorbij Nielson alleen maor vroeg “waorom zou je dat doen”, is ut bestuur tot de conclusie gekomen dat de existentie van ut bestaon slecht un futiel gegeven is binnen ut universum, un samenraopsel van toevalligheden en da eenieder in zijn diepere verlangen teruggrijpt naor de warme baormoeder van de gemeenschap. En ok: meer bier is meer beter.

Een paar ruggen lichter zijn we nog niet veul verder gekomen, behalve dan da we wete da dr nog meer bier moet komen op de maotjesdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *